Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η απογραφή των αλλοδαπών

Χθές, μου χτύπησε το κουδούνι ο απογραφέας της γειτονιάς μου. Η όλη ιστορία μου έκανε εντύπωση για πολλούς λόγους..
Μέρες πριν την απογραφή είχε δημιουργηθεί μια παραφιλολογία ότι τάχα υπάρχουν κάποιες "επικίνδυνες" και "ύποπτες" ερωτήσεις και που αν απαντηθούν θα μπορούσαν δυνητικά να χρησιμοποιηθούν από "σκοτεινά" κέντρα εναντίον μας κλπ, κλπ. Διευκρινίζω ότι η "συνωμοσιολογία" δεν μου αρέσει. Τό ότι είμαι ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, στην Παγκοσμιοποίηση, στη σχεδιαζόμενη Παγκόσμια Διακυβέρνηση και την Διαθρησκευτικότητα - Παγκόσμια Θρησκεία, είναι γνωστό, αλλά πάει καιρός που αυτά θεωρούνταν απο την πλειοψηφία "συνωμοσιολογικά". Τώρα οποιοσδήποτε εχέφρων τα παραδέχεται και μόνο ένας ηλίθιος τα απορρίπτει.

Η όλη διαδικασία διήρκεσε 10 λεπτά. Οι ερωτήσεις ήσαν λογικές προκειμένου ένα σύγχρονο κράτος να έχει στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των κατοίκων του, το μορφωτικό επίπεδο ή το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων του.  Αρα οι εκτενείς συζητήσεις για "επικίνδυνες" ερωτήσεις όχι μόνο δεν ήταν παραμύθια, αλλά και μπουρδολογίες.

Εκεί, στο τέλος, έκανα την κρίσιμη ερώτηση στον συμπαθή φοιτητή που έκανε τη δουλειά: "Με την απογραφή των αλλοδαπών, τι γίνεται;" ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΕΤΕ;

"Δεν γίνεται τίποτα γιατρέ!. Πολλοί ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ, άλλοι δε μας κοροϊδεύουν δίνοντας ψευδή στοιχεία. Για να καταλάβετε, ένας μου δήλωσε με περισσό θράσος ότι είναι ...Δημόσιος Υπάλληλος!!. Γενικά κρύβονται και δεν μας ανοίγουν."

Τον προέτρεψα, εαν νοιώθει έστω και λίγη αγάπη για την πατρίδα του, να κάνει ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ στην προϊσταμένη αρχή του, διότι το να μην απογράφονται οι αλλοδαποί είναι ΛΙΑΝ επικίνδυνο. 

Ρωτήστε κι εσείς φίλοι τα παιδιά που θα έρθουν στο σπίτι σας για τους αλλοδαπούς. Να δείτε τι θα σας απαντήσουν! Προτρέψτε τα δε (διότι νέα παιδιά είναι, δεν ξέρουν) να κάνουν αναφορές έγγραφες.

Για σκεφτείτε λίγο: είναι δυνατόν να κάτσουν να απογραφούν οι λαθρομετανάστες; Είναι δυνατόν να βρούν κανένα αλλοδαπό στα γκέτο της Αθήνας για να τον απογράψουν; Φυσικά Οχι. Φανταστείτε λοιπόν τι νούμερο θα προκύψει, όταν ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και οι νόμιμοι αλλοδαποί! Το ερώτημα που προκύπτει εδώ, είναι γιατί κρύβονται, αφού είναι νόμιμοι; ΑΝ είναι νόμιμοι, τότε προφανώς και πάλι τους συμφέρει να εμφανιστεί μικρός ο αριθμός των μεταναστών, διότι τότε δεν θα ληφθούν μέτρα!
Αγαπητοί φίλοι, ο αριθμός νόμιμων και παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, μπορεί να είναι και 2.000.000, αυτό το ξέρει (και το νοιώθει) ο καθένας μας.

Αν όμως με την απογραφή βρεθούν 500.000, τότε όλα θα είναι μέλι - γάλα και "ουδείς λόγος ανησυχίας¨ θα υπάρχει!

Και εξηγώ "τι ζόρι τραβάω"με τους αλλοδαπούς για να μη μου την πέσει πάλι κανας μεταλλαγμένος αριστερός σύντροφος: Δεν έχω φίλοι μου πρόβλημα με τους αλλοδαπούς. Εχω πρόβλημα με τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. Οταν οι αλλοδαποί είναι πολλοί, σε χώρες όπως η Ελλάδα, δημιουργούν πρόβλημα. Δεν μπορούν να απορροφηθούν σε βαθμό που να προσφέρουν στο κοινωνικοοικονομικό σύστημα. Οταν γίνεται αυτό, η εγκληματικότητά τους ανεβαίνει και η αγανάκτηση του ντόπιου επίσης. Η αγανάκτηση όμως γεννάει το ρατσισμό, ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ! Εχετε αμφιβολία ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τρίβει τα χέρια της στις επόμενες εκλογές στις περιοχές που η βρώμα και το έγκλημα εχει υποβαθμίσει κι άλλο τη ζωή τους; 

Δεν συμφωνείτε ότι η ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική σε συνδυασμό με την εκτεταμένη διαφθορά του συστήματος, ήδη ΕΠΩΑΖΕΙ το αυγό του φιδιού;

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ...θέλουν να φαίνονται λίγοι. Το μεγάλο ερώτημα είναι ...ποιός τούς παροτρύνει; Μήπως οι Έλληνες δουλέμποροι; Μήπως οι "Έλληνες" που έχουν πολλών ειδών συμφέροντα για την παραμονή τους σε αυτόν εδώ τον τόπο; Τώρα... για την νέα τάξη πραγμάτων... ο πρόεδρος Ομπάμα είπε. Κάτω με τις δικτατορίες. Συμφωνώ απολύτως και θέλω να θυμίσω ότι σύμφωνα με τον ΕΞΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΙΣΧΥΛΟ κάθε θρησκεία είναι και μία δικτατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και είναι θύματα της Νέας Τάξης πραγμάτων, των δουλεμπόρων, των εκμεταλλευτών κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή