Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ

Μόλις παρακολούθησα το διάγγελμα του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη.
Αύριο η Κυπριακή Βουλή θα πρέπει να ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στον απίστευτο εκβιασμό των Ευρωπαίων και ειδικότερα των Γερμανών. 

Δεν έχει σημασία αν το να βάλουν χέρι στις καταθέσεις είναι πολύ καλύτερο από την ύφεση που ζούμε. Δεν είναι ίσως τραγικό το γεγονός ότι στην Κύπρο από μεθαύριο οι καταθέσεις θα είναι 7 ή 10% λιγότερες...
ΣΗΜΑΣΙΑ όμως έχει, ότι αυτό το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ στην κυριολεξία μέτρο πρωτοδοκιμάζεται εν είδει πειράματος και μάλιστα πάλι σε Ελληνικό λαό. Αν το πείραμα αυτό περάσει, ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ....

Και τότε θα είναι ακόμα πιό επώδυνο, διότι, αφ' ετέρου μεν δεν θα είναι πείραμα, αλλά και διότι θα αποτελεί πλέον ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ της πλανητικής, δικτατορικής ελίτ της Νέας Τάξης. Στην ουσία οι Κύπριοι αδερφοί μας, αν ψηφίσουν ΟΧΙ, θα βάλουν φρένο στα ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ, τότε, ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ για όλους μας.

Οι υποσχέσεις πάντως του Κύπριου Προέδρου για μετοχές, ομόλογα φυσικού αερίου και κυρίως ότι δεν θα παρθούν ξανά τέτοια μέτρα, δεν θα πρέπει να πείσουν κανένα. Το έχουμε ξαναδεί το έργο στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου