Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012. Μικρός απολογισμός.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, με πενιχρά μέσα προβολής στην Αρκαδία (μοναδική πηγή ενημέρωσης η προσωπική μου σελίδα στο Facebook και η τηλεόραση την τελευταία εβδομάδα!) έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση για ενα κόμμα που ιδρύθηκε πριν 5 μήνες, για ένα κόμμα που το θάβανε τα ΜΜΕ, για ένα κόμμα που έκανε και λάθη επικοινωνιακά και λάθη τακτικής, λόγω της απειρίας του και της έλλειψης οικονομικών πόρων. 

Οι 38 και πλέον χιλιάδες πατριώτες που θαραλλέα τον στήριξαν αποτελούν μια ΠΟΙΟΤΙΚΗ μαγιά που με κατάλληλες κινήσεις μπορεί να αποδώσει περισσότερους καρπούς στο μέλλον. Το μεγάλο μήνυμα των εκλογών αυτών, που λίγοι το προσέξανε, είναι η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ οποιουδήποτε είχε σχέση με το υπάρχον φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Μοναδικό κόμμα που πρέσβευε κάτι τέτοιο ήταν ο ΣΕΕ. Εξαίρεση στην απαξίωση προς τα κόμματα, η μεγάλη και αναπάντεχη αύξηση των ψήφων που δόθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ και βέβαια το θλιβερό φαινόμενο της εισόδου της ΧΑ στη Βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ άντλησε τους ψήφους του από τους πικραμένους "συστημικούς" οπαδούς του ΠΑΣΟΚ το οποίο απαξίωνε προεκλογικά. Τώρα να τους χαίρεται.. 

Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται θα αποκαλύψει τα διχαστικά σχέδια της Νέας Τάξης η οποία προώθησε και πρόβαλλε το Νεοταξικό ΣΥΡΙΖΑ και την ακραία Χρυσή Αυγή, γνωρίζοντας ότι οι δύο ορκισμένοι εχθροί, μπορεί κάλλιστα να αποτελέσουν ένα εκρηκτικό μίγμα που θα αποσταθεροποιήσει την κοινωνία και κατ' επέκτασιν τη  Πατρίδα μας. Το δόλωμα ρίχτηκε και οι θολωμένοι από αγανάκτηση ψηφοφόροι το τσίμπησαν. Ενα άλλο που θα πρέπει να μας προβληματίσει, είναι ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ένα μεγάλο κομμάτι του λαού, θέλει πραγματικά να αλλάξει η νοοτροπία μας.. Μπορεί π.χ. να κατανοηθεί ίσως το ότι κάποιοι ψήφισαν ξανά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά δεν μπορεί να κατανοηθεί το γιατί δεν ψήφισαν τουλάχιστον ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!


Ο ΣΕΕ, θα πρέπει, μόλις καταλαγιάσει ο μετεκλογικός θόρυβος, να συγκαλέσει την Κεντρική Επιτροπή και μαζί με το ΑΠΣ, να κάνουν ένα ήρεμο απολογισμό και να προχωρήσουν στις αναγκαίες αλλαγές που θα δώσουν προωθητική ενέργεια στη δυναμική του. Μεταξύ αυτών που θα πρέπει να συζητηθούν είναι: η ονομασία του κόμματος και το άνοιγμά του σε όλη τη κοινωνία, η συνεργασία με άλλα πατριωτικά κόμματα, η ενεργοποίηση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η επαναξιολόγηση όλων των υποψηφίων καθώς και σύσταση Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων Βουλευτών που θα παράξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ έργο, ο (επανα)καθορισμός (;) Εκπροσώπου Τύπου και διάφορα άλλα.

Αγαπητοί Συν-Πατριώτες, ο ΣΕΕ, ο αντιπρόεδρος του Κόμματος Γεώργιος Γερούλης που ήταν υποψήφιος στην Αρκαδία και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ όλους όσους εσάς που τιμήσατε την αγνή και δημοκρατική αυτή προσπάθεια με την ψήφο σας και σας ΚΑΛΟΥΜΕ για περαιτέρω συσπείρωση των Πατριωτικών δυνάμεων διότι εισερχόμαστε σε ρευστή περίοδο και θα χρειαστούμε την μοναδική αρετή που έχει ανάγκη η Ελλάδα αυτή τη χρονική συγκυρία: ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου