Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;


Συνέλληνες, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Στο πίσω μέρος των εγκεφάλων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, μέσα στους τελικους σκοπούς τους, βρίσκεται ένας νέος ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ!! Ενας νέος εμφύλιος που τόσο επιρρεπής είναι σε αυτόν ο Ελληνας..!

Αποκλείοντας τους εθνοπροδότες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στρέφεστε ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ σε ΑΚΡΑΙΕΣ ή ΥΠΟΥΛΕΣ λύσεις. Η κοινότητα του διαδικτύου, δίνει μεγάλα ποσοστά στον δημαγωγό Καμμένο, ένα ακροδεξιό ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ, που βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να κάνει την επανάστασή του. Η Χρυσή Αυγή, το κόμμα των φουσκωτών, ίσως μπαίνει στη Βουλή και από την άλλη μεριά, ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ έρχονται να αντιπαραχτούν στους ακροδεξιούς μαζί με τους σταλίνες του  ΚΚΕ..

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;

ΟΎΤΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΥΤΕ Η ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και φυσικά ούτε οι προδότες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι λύσεις που μπορεί αυτή τη στιγμή να σκεφτεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που πονάει τον τόπο του!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..!

Ψηφίστε ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

Ισως να μη τον γνωρίζετε, γιατί τα καθεστωτικά ΜΜΕ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να τον προβάλλουν, αλλά να είστε σίγουροι, οτι θα κάνετε την πιό σώφρονα επιλογή αυτή τη στιγμή. ΜΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!

Δείτε και μελετήστε, έστω και την ύστατη ώρα το πρόγραμμα και τις αρχές του και αποφασίστε με την καρδιά και την ψυχή σας. Αφήστε τα συμφέροντα και τις "συμπάθειες" κατά μέρος. ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!





Με πολλή χαρά και υπερηφάνεια λοιπόν, σας παρουσιάζω την πρότασή μου, τον εξαίρετο άνθρωπο και πατριώτη, τον φίλο μου ΓΕΡΟΥΛΗ ΓΙΩΡΓΟ εκ Κυνουρίας. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συνδέσμου και αξίζει ειλικρινά την προσοχή μας.







ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΓΕΡΟΥΛΗΣ, BSC, MPhil, PhD
Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
 

Η γενικευμένη κρίση της χώρας, όχι μόνο στον οικονομικό τομέα, αλλά κυρίως σε κοινωνικό, μορφωτικό, οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο, συνδυαζόμενη με τις δυσοίωνες εκτιμήσεις μου για την ικανότητα αποτελεσματικής αντιμετώπισή της  από τις σημερινό πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα, ήταν η αφορμή της συμμετοχής μου στην φιλόδοξη προσπάθεια των πρώην συναδέλφων μου αξιωματικών των Ε.Δ., για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα. Ενός νέου κόμματος μακριά από τις διχαστικές παλαιοκομματικές ιδεολογίες των αριστερών κεντρώων και δεξιών.  Ενός κόμματος που θα συνδέει όλους τους Έλληνες με μοναδική ιδεολογία την φιλοπατρία και θα αναδείξει νέες άφθαρτες και καταξιωμένες στην κοινωνία πολιτικές φυσιογνωμίες, ικανές να οραματισθούν, να σχεδιάσουν, να εμπνεύσουν, να πείσουν  με το παρελθόν και τα προσόντα τους και να υλοποιήσουν με δυναμισμό και ταχύτητα και την έξοδο από το τέλμα.
Πρεσβεύουμε νέο ήθος και ύφος. Με πρόγραμμα και πρωτοπόρες δημοκρατικές δομές και  ιδέες σχεδιάζουμε λιτή, δυναμική και αποτελεσματική διοίκηση του κράτους, μακριά από πολιτικές  σκοπιμότητες, βασισμένη στην αξιοκρατία, την αποδοτικότητα, τον έλεγχο και την προώθηση των ικανών, ή την απομάκρυνση των ακατάλληλων, με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε έναν μηχανισμό που θα σέβεται τον πολίτη, θα αξιοποιεί την τεχνολογία και θα υπερασπίζεται το εθνικό συμφέρον και μόνο.
Μετά από 35  χρόνια υπηρεσίας στην Π.Α.  παραμένω πιστός στον όρκο μου  «…πίστης στην πατρίδα και το σύνταγμα…». που σήμερα παραβιάζουν και παράλληλα μειώνουν την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας. Γι΄ αυτό θα συνεχίσω να προσφέρω στην πατρίδα με μοναδικό στόχο τουλάχιστον να την παραδώσω στα παιδιά μου όπως μου την άφησε ο πατέρας μου. Επέλεξα να ξεκινήσω την προσπάθεια αυτή για λόγους αρχής από τον τόπο καταγωγής μου, την Αρκαδία. Ζητώ από τους συμπατριώτες μου να σκεφθούν ώριμα και να ψηφίσουν χωρίς να επηρεάζονται από τις εκφοβιστικές και παραπλανητικές προεκλογικές εξαγγελίες των σημερινών διεφθαρμένων πολιτικών. Να ψηφίσουν με το χέρι στη καρδιά…ΕΛΛΗΝΙΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου