Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ το INTERNET στη ΝΕΣΤΑΝΗ!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι ο Δήμος μας έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για την εγκατάσταση υποδομής στον Δήμο προς παροχήν DSL !!

Ο Δήμαρχος άκουσε τη φωνή μας και απέστειλε την πολυπόθητη αίτηση στον ΟΤΕ, και η οποία με ημερομηνία 25-2-10, έλεγε τα εξής:

"...Σας κοινοποιούμε ονομαστική κατάσταση κατοίκων του Τοπικού Διαμερίσματος Νεστάνης και παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την εγκατάσταση εξοπλισμού για γρήγορη πρόσβαση (DSL) στο διαδίκτυο (internet) από κατοίκους και επισκέπτες του ΤΔ Νεστάνης.
Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι στο ανωτέρω Τοπικό Διαμέρισμα, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για χρήση του ηλεκτρονικού διαδικτύου από τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες. Κατά τους θερινούς μήνες και περιόδους Χριστουγέννων - Πάσχα μεγάλος αριθμός ομογενών διαμένει στο ΤΔ Νεστάνης, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν χρήση του Διαδικτύου, όμως αυτό είναι αδύνατον σήμερα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό του Ο.Τ.Ε.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΓΟΥΡΗΣ"

Σήμερα λοιπόν με ένα e-mail, ο Δήμος με ενημέρωσε ότι:

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα παραλάβαμε από τον ΟΤΕ
(Αρ. πρωτ. 938/1409, 06-04-2010) την παρακάτω απάντηση :

« ΘΕΜΑ : Αίτημα παροχής ευρυζωνικότητας

Κύριοι,

Σε απάντηση του αίτηματός σας που καταθέσατε στην υπηρεσία μας σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.
Στο κατασκευαστικό πρόγραμμα του 2010 έχει προγραμματιστεί η δυνατότητα παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών (γρήγορο Internet) στην περιοχή του Τ.Δ. Νεστάνης του Δήμου Μαντινείας.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΛΟΥΚΟΣ

Προϊστάμενος Τ.Δ. Αρκαδίας, Μεσσηνίας & Λακωνίας »


Ο Γιώργος Τσαγκούρης, έκανε το καθήκον του λοιπόν. Ας ελπίσουμε ότι και ο ΟΤΕ θα ενεργήσει τα δέοντα εντός των επόμενων μηνών. Ευχαριστούμε Δήμαρχε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου