Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: Τα μεγάλα διλήμματα..


Αγαπητοί φίλοι
Ζούμε εθνικά κρίσιμες στιγμές, είναι αδιαμφισβήτητο.
Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της. Η συγκυρία, δεν εμφανίστηκε ξαφνικά σαν μια ακόμα οικονομική κρίση του τραπεζικού τομέα. Είμαστε στην κορύφωση μιας διαδικασίας που έχει ξεκινήσει από την μεταπολίτευση και με καταλύτες την διαφθορά, την διαπλοκή και την έλλειψη παιδείας, μας απειλεί με αφανισμό.
Αγαπητοί φίλοι, η κρίση αυτή απαιτεί από όλους τους Ελληνες, να συστρατευθούμε ενωμένοι με κοινά ιδανικά και στόχους προκειμένου να βγούμε από αυτήν. Απαιτεί όμως πάνω απ’ όλα ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ και ΠΙΣΤΗ σε αξίες και ιδανικά.
Η αυτοκριτική είναι μάλλον άγνωστη λέξη στις εποχές μας. Αν όμως δεν ενδοσκοπήσουμε τον εαυτό μας, εαν δεν αναγνωρίσουμε τα λάθη και τις ευθύνες μας, δεν πρόκειται να πάμε μπροστά. Πρέπει φίλοι μου, να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Μπροστά σε αυτή την ανάγκη, το δίλημμα "δραχμή ή ευρώ", μου φαίνεται αστείο με την έννοια ότι καμμία διαφορά δεν βλέπω από την επικράτηση της μιας ή άλλης επιλογής. Δεν βλέπω για παράδειγμα, πως, με ποιό τρόπο εαν επιστρέψουμε στη δραχμή, θα εξαφανιστεί η διαφθορά και η διαπλοκή.
Η Παιδεία μας, το ύψιστο αγαθό, βάλλεται χρόνια τώρα από τα σκοτεινά κέντρα που εκπροσωπούν τη Νέα Τάξη πραγμάτων. Κάποιοι θέλουν τα παιδιά μας αμόρφωτα. Γιατί; Γιατί απλούστατα, ο αμόρφωτος δεν μπορεί να αντιδράσει. Θα δεχθεί παθητικά ότι του σερβίρουν. Η έλλειψη παιδείας είναι δυστυχώς εμφανής σε κάθε επίπεδο. Θα τολμούσα να πω ακόμα και στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, ακόμα και στον τρόπο που κάνουμε την «επανάσταση». Είναι θλιβερό να βλέπεις «επαναστάτες» να καταστρέφουν τον πολιτισμό μας, είναι θλιβερό να ακούω φωνές τύπου «Να καεί, να καεί, το μ... η Βουλή» ξεχνώντας ότι το κτίριο του κοινοβουλίου είναι ιερό σύμβολο της Δημοκρατίας μας ανεξάρτητα από το νόημα που του προσέδωσαν κάποιοι επίορκοι. Είναι θλιβερό να βλέπεις τον λαό να σέρνεται πίσω από ένα σπλάγχνο του συστήματος, έναν πολιτικό ύποπτο για διαπλοκή με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, είναι θλιβερό να προβάλλονται συνεχώς σε αυτόν τον τόπο οι μέτριοι και τα «λαμόγια». Οι αρεστοί δηλαδή και όχι οι άριστοι, όπως ΠΟΛΥ σωστά βροντοφωνάζει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΣΕΕ)!Θα πρέπει επίσης να πιστεύουμε. Να πιστεύουμε, αλλά πού; Μας έχουν απομείνει αξίες, ιδανικά, αρχές; Μάλλον όχι, και πρώτιστο καθήκον ενός νέου κόμματος θα πρέπει να είναι ο ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ αξιών. Δεν είναι ΑΞΙΑ φίλοι μου ο πλουτισμός, η διαφθορά, ο εγωϊσμός, η διχόνοια, οι προπηλακισμοί, ο νόμος του Λύντς, η μασωνία. Αξίες για τις οποίες θα πρέπει να πολεμήσουμε για να τις επανακατακτήσουμε είναι η Ορθοδοξία μας, η γλώσα μας, η οικογένεια, η τιμιότητα, η ομόνοια, η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτά θα πρέπει να εμπνεύσουν τον ΣΕΕ. Σχηματισμοί - Διαχειριστές εξουσίας υπάρχουν αρκετοί. ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΤΕΣ ΑΞΙΩΝ όμως ούτε ένας...
Από τη πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ υπάρχουν όλα τα προαναφερθέντα. Και παιδεία και πίστη και αυτοκριτική, αλλά και ΗΘΟΣ. Στον ΣΕΕ, βρήκα ανθρώπους που είχα καιρό να συναντήσω. Ανθρώπους ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, Ζεστούς, Πατριώτες, Φιλικούς, Συντροφικούς, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ. 
Ας δούμε τι γίνεται και στους άλλους χώρους: από το πουθενά, τα πουλημένα ΜΜΕ μας πλάσαραν διάφορους "ειδικούς", κυρίως αντιμνημονιακούς και εραστές της επιστροφής στη δραχμή. Ενας κύριος Βαρουφάκης εμφανίστηκε από το πουθενά από την πόλη των μεγάλων συμφερόντων, το CITY  του Λονδίνου για να μας πει οτι πρέπει να χρεοκοπήσουμε. Λεπτομέρεια: ήταν σύμβουλος του Γιωργάκη Παπανδρέου! Ενας κ. Καζάκης, από το πουθενά κι αυτός, κινείται στα ίδια πλαίσια και ο ΑΝΤ1 μονίμως με τον Παπαδάκη τον προβάλλει. Εραστής της πολυπολιτισμικότητας και Νεοταξίτης, ο κ Καζάκης συνεπαίρνει τα πλήθη που απεγνωσμένα ζητάνε σωτήρα... Η τελευταία ΑΠΑΤΗ, είναι και πιο σημαντική: οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες" του επί 20ετίαν βουλευτή Καμμένου, εμφανίζεται ως alter ego της Χρυσής Αυγής, για να μας βγάλει από το ευρώ και να μας οδηγήσει στον "παράδεισο" της δραχμής. Παιδεία; Αγνωστη λέξη για τον κ. Καμμένο. Θα μαζέψει κι ένα σωρό βουλευτές διαγραμμένους και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα αποτελέσει την κολυμπήθρα της εξάγνισης όλων των διαπλεκόμενων επίδοξων "σωτήρων"! 
Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Τσίπρας, θυμήθηκαν τη λέξη ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ!!! Ναι, καλά διαβάσατε: αυτοί που όταν μιλούσαμε για πατρίδα μας έβριζαν "φασίστες", τώρα βρίσκουν ότι έχουμε μια κυβέρνηση απάτριδων!
Θα πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ! Κάποιοι παίζουν με τα ψευτοδιλήμματα τύπου "ευρώ ή δραχμή" και είμαι βέβαιος ότι στους σχεδιασμούς τους συμπεριλαμβάνεται και νέος ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ!
Παρ' όλα αυτά, είμαι αισιόδοξος. Αισιόδοξος για την μελλοντική μας πορεία. Αισιόδοξος, διότι μέσα από την αποσύνθεση αυτή, κινητοποιούνται επιτέλους ΥΓΙΕΙΣ δυνάμεις με ήθος και διάθεση προσφοράς στην κοινωνία. Εϊμαι σίγουρος ότι κι εσείς νοιώθετε, όπως κι εγώ, ότι ένα κόμμα δεν πρέπει να έχει σαν μοναδικό σκοπό να καταλάβει την εξουσία. Ενα νέο κόμμα, θα πρέπει να διδάξει ξεχασμένες αξίες και ιδανικά, παιδεία, πολιτισμό.

ΦΙΛΟΙ, ο ΣΕΕ δεν προβάλλεται από τα πουλημένα ΜΜΕ. Μελετήστε τις αρχές του, το καταστατικό του και θα καταλάβετε ότι γεννήθηκε ένα κόμμα από ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ η καρέκλα και το παντελόνι τους. Ενα κόμμα που το δημιούργησαν ΑΓΝΟΙ, ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τούτη τη στιγμή, πρέπει να παραμερίσουμε πολιτικές ιδεολογίες, μπροστά στην ζωτική ανάγκη για ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ! 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ: www.syndesmosee.gr , ενημερωθείτε, γραφτείτε μέλη, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! 

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος Δ. Βέρρος
Γεν. Αρχτρος ε.α
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

2 σχόλια:

 1. Εξαιρετική η ανάλυσή σας, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.
  Δυστυχώς, εξαιτίας του ελλείμματος παιδείας, (θαρρώ πως) η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας δεν δύναται να διακρίνει την ποιότητα, να ξεχωρίσει (μέσα στο συρφετό πατριδοκάπηλων και "μαϊμού" αντιμνημονιακών) την σοβαρή πρότασή σας. Μακάρι να κάνω λάθος.
  Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΣΕΕ.
  Μακάρι να υπάρξει συνεργασία και με αξιόλογα πατριωτικά κινήματα, ειδάλλως ο οδοστρωτήρας του μνημονιακού-νεοταξίτικου μπλοκ θα κερδίσει τις εκλογές (αν γίνουν) και με νωπή "λαϊκή εντολή" θα ισοπεδώσει τα πάντα και θ' απομείνει η Ελλάδα δίχως Έλληνες...

  Καλή λευτεριά.

  Με εκτίμηση,

  Γιώργος Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιώργο, για τον ΣΕΕ δεν υπάρχουν διλήμματα. ΕΑΝ κινδυνεύσει η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, τότε δραχμή και πάλι δραχμή. Νομίζω ότι είναι η πιό τίμια και αγνή πρόταση, μακριά από παλαιοκομματικές νοοτροπίες, πατριδοκάπηλους, κι ακραίους..
  Σε περιμένω μόλις γυρίσεις. Πάρε τηλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή