Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

DSL και Υπογραφές

Εχω νεότερα για το θέμα της εγκατάστασης DSL υποδομής στη Νεστάνη!

Μέχρι τώρα, πίστευα ότι είναι θέμα γραμμών. Οτι πρέπει δηλαδή να σκαφτεί ο δρόμος και να περάσουν γραμμές από την Τρίπολη μέχρι το χωριό. Προχθές, όμως μίλησα με τεχνικό του ΟΤΕ ο οποίος φυσικά ήξερε, και με διαφώτισε πλήρως!

Αγαπητοί μου φίλοι και συμπατριώτες, το DSL είναι θέμα του να εγκατασταθεί ένα μηχάνημα, το οποίο επειδή φυσικά έχει ένα κόστος, απαιτείται η συγκέντρωση 20-30 υπογραφών, η κατάθεσή τους στο Δημαρχείο και αρκεί μετά ο Δήμαρχος να το προωθήσει στον ΟΤΕ!! Δεν χρειάζεται κάποια άλλη υποδομή ή νέες γραμμές.

Δεν ξέρω τις "δυνάμεις" μας στο χωριό. Θεωρώ όμως ότι δεν πρέπει να είναι δύσκολο να μαζευτούμε 30 άνθρωποι. Ο αγώνας για τη συλλογή των υπογραφών ξεκινάει. Μπορείτε να αφήνετε σχόλια σε αυτό το blog με το όνομα και το τηλέφωνό σας ή να με παίρνετε τηλέφωνο.

Αντε να δούμε!

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΝΕΣΤΑΝΙΩΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΙΘΡΩ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ Γ ΛΙΑΠΗΣ(ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΝΕΣΤΑΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή